100ο Podcast

 

 

Όλα είναι δρόμος!

100 επεισόδια φίλοι μου, πραγματικά μια ζωντανή εγκυκλοπαίδεια για όλους εμάς που ασχολούμαστε ερασιτεχνικά με το τρέξιμο. Δύο χρόνια με τόσα πολλά θέματα για τους δρομείς με τόσους πολλούς καλεσμένους 48 στο σύνολο μέχρι σήμερα! 48 καλεσμένοι στα 100 αυτά επεισόδια, διαφορετικών ειδικοτήτων, από δρομείς, προπονητές, πρωταθλητές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, επαγγελματίες της ένδυσης και ρουχισμού, διοργανωτές αγώνων, ψυχολόγους, διατροφολόγους. Η γκάμα είχε από όλους που ασχολούνται έμμεσα ή άμεσα με το τρέξιμο και πήραμε όλοι τόση πολύ γνώση και τόσες πολλές πληροφορίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίζεται αυτά τα δύο χρόνια αυτή την προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνάντησα στον Μαραθώνιο της Αθήνας και σε όλους τους άλλους αγώνες που συμμετείχα και ήρθατε να γνωριστούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς για τα μηνύματα που μου στέλνετε και για τα καλά σας λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καλεσμένους αυτής εδώ της εκπομπής!

Είμαστε πολλοί, πάμε να γίνουμε περισσότεροι για την κοινή μας αγάπη, το τρέξιμο.

Το σημερινό επεισόδιο χωρίζεται σε 4 μέρη. Στο πρώτο μέρος θα ακούσετε έναν μικρό απολογισμό, στο 2ο μέρος θα ακούσετε ηχητικά από τον Μαραθώνιο της Αθήνας, στο τρίτο μέρος ευχές από τους καλεσμένους που μίλησαν στο Podcast και στο 4ο μέρος καλεσμένος θα είναι ο ακροατής του Podcast και ερασιτέχνης δρομέας Νίκος Παγιαυλάς.

Run for Autism στην Αγία Νάπα
https://run-forautism.com/el/

Instagram
Facebook

Εγγραφές

https://getyourtickets.eu/event/runforautism2024

#################################

Τα μπλουζάκια του Podcast μπορείτε να τα βρείτε μέσα από το σάϊτ www.olaeinaidromos.gr ή από τον παρακάτω σύνδεσμο:

T-shirt – Ολα Είναι Δρόμος
Αμάνικο δρομικό μπλουζάκι – Όλα είναι δρόμος

Τα μπλουζάκια είναι All Over Print, θα μπορείτε να έχετε ο καθένας το δικό του ονοματεπώνυμο στο πίσω μέρος, ενώ το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι ότι καλύτερο για δρομείς, με τεχνολογία Dry-Fit και Cool Max.

Επίσης χρησιμοποιώντας τον κωδικό oladromos23 έχετε έκπτωση 10% σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας Athlon.
————————-
Όλα είναι δρόμος:
Facebook Page
Instagram
website:
https://olaeinaidromos.gr