94ο Podcast

Σε αυτό το επεισόδιο του Podcast Όλα είναι δρόμος και σε εορταστικό κλίμα, θα μιλήσουμε για εξοπλισμό και δώρα για δρομείς. Έτσι μέρες που είναι και κινούμαστε σε εορταστική διάθεση όλοι μας, εκτός του ότι σίγουρα θα κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας που να αφορά το τρέξιμο, θα σας δώσω μερικές απλές ιδέες για να κάνετε ένα ωραίο και χρήσιμο δώρο στον άνθρωπο που αγαπάτε ή σε κάποιον φίλο σας, είτε λόγω των γιορτών είτε λόγω κάποιας ονομαστικής εορτής ή και γενεθλίων.

 

Γεια χαρά φίλοι μου,

Σημερινό εορταστικό επεισόδιο και θα μιλήσουμε για Χριστουγεννιάτικα δώρα για δρομείς! Πριν μπούμε όμως στο κυρίως θέμα θα ήθελα για άλλη μια φορά να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και τις ακροάσεις. Σε λίγο καιρό πιστέψτε το ή όχι κλείνουμε δύο χρόνια με επεισόδια για το τρέξιμο, σήμερα ακούτε το επεισόδιο νούμερο 94 και φτάνουμε αισίως στο 100ο επεισόδιο που θα είναι επετειακό και μάλιστα ετοιμάζω πολλές εκπλήξεις! Πραγματικά ούτε εγώ δεν το περίμενα να πάει έτσι και συνεχίζουμε δυναμικά και όλα αυτά χάρη σε σας και τα μηνύματα στήριξης που μου στέλνετε σε καθημερινή βάση. Να ξέρετε απαντάω σε όλα τα μηνύματα και μου δίνετε ιδιαίτερη χαρά όταν μου λέτε ότι αυτή εδώ η εκπομπή στάθηκε ικανή να σας αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σας! Πραγματικά με συγκινείτε και με κάνετε να πετάω από χαρά!!!

Έτσι μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα αποφάσισα να κάνω ένα ακόμα Giveaway, το 2ο που γίνεται από το Podcast Όλα είναι δρόμος και να χαρίσω σε δύο φίλους της εκπομπής από ένα μπλουζάκι του Podcast. Τα μπλουζάκια που είναι ήδη γνωστά σε όλους εσάς, κάποιοι μάλιστα το έχετε προμηθευτεί και το φοράτε στις προπονήσεις και τους αγώνες σας. Έτσι στον διαγωνισμό που τρέχει αυτή τη στιγμή μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και θα είναι στον αέρα μέχρι και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου. Μπείτε λοιπόν όλοι στο Instagram στον λογαριασμό olaeinaidromos.gr, απλά δηλώστε συμμετοχή και ίσως είναι η τυχερή σας μέρα με την κλήρωση να γίνεται στις 27 Δεκεμβρίου το πρωί.

Έχουμε πει πολλές φορές και φυσικά όλοι το γνωρίζουν πως το τρέξιμο είναι η πιο απλή μορφή άσκησης που υπάρχει. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, αφού με ένα απλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ένα σορτσάκι και ένα φανελάκι μπορείς να κάνεις εύκολα χόμπι σου το τρέξιμο και να το βάλεις στην καθημερινότητα σου. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε έξοδα, δεν θέλει ειδικό εξοπλισμό, είναι φτηνό, είναι αγχολυτικό, δίνει άμεση ικανοποίηση και είναι ασφαλές. Έτσι απλά καταφέρνει ο καθένας να βρίσκεται έξω στη φύση, κάτω από τον ουρανό όπου το σώμα ακολουθεί την διαδρομή και το μυαλό τις σκέψεις, εκεί που μόνο τότε μπαίνουν σε τάξη και είναι όλα πιο ξεκάθαρα.

Βέβαια κατά τη γνώμη μου οι ερασιτέχνες δρομείς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σε δύο ειδών. Σε αυτούς που έχουν το τρέξιμο ή το jogging σαν μέρος της άσκησης τους κάποιες φορές την εβδομάδα ως απλή φυσική δραστηριότητα και σε αυτούς που το κάνουν με μεγαλύτερη συνέπεια, με στόχο, με καθοδήγηση, με πλάνο, με πρόγραμμα και με συμμετοχή σε αγώνες. Στην πρώτη κατηγορία δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις, αλλά σε αυτή την δεύτερη κατηγορία αθλούμενων και από την στιγμή που μπαίνουν στο παιχνίδι οι προκλήσεις και οι στόχοι, αναπόφευκτα ανεβαίνουν λιγάκι και τα έξοδα, απόρροια βέβαια της ανάγκης για αγορά καλύτερου εξοπλισμού. Δεν μιλάμε για κάτι εξωπραγματικό, αλλά με πολύ λίγα λεφτά και έξυπνες λύσεις μπορεί κάποιος να κάνει την προπόνηση του ακόμα πιο άνετη.

Είναι γενική διαπίστωση πως με έναν καινούριο εξοπλισμό η ενασχόληση με το τρέξιμο γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, ακόμα πιο αγαπητή.  Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει μόνο σε αρχάριους δρομείς, διότι για παράδειγμα και ακόμα πιο έμπειροι δρομείς είναι σίγουρο ότι ανυπομονούν να φορέσουν και να τρέξουν με το καινούριο τους ζευγάρι παπούτσια, είτε με το καινούριο τους καπελάκι ή γυαλιά, είτε και με τα καινούρια τους ακουστικά. Αυτή η αίσθηση να βγάζεις από το κουτί για παράδειγμα το καινούριο σου ζευγάρι παπούτσια και να τα φοράς στην πρώτη σου προπόνηση είναι ένα αίσθημα φοβερό, μία αξία ανεκτίμητη!

Με την μεγάλη άνθηση της δρομικής κοινότητας και τον όλο και μεγαλύτερο αριθμό αγώνων που διοργανώνονται, έχουν φέρει νέες προτιμήσεις και νέες απαιτήσεις ανάμεσα στους δρομείς, με αποτέλεσμα οτιδήποτε υπάρχει γύρω από το δρομικό κίνημα να αναπτύσσεται ραγδαία και να έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία προϊόντων και υπηρεσιών. Διοργανώσεις, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, προπονητές, διατροφολόγοι, φυσιοθεραπευτές, μετάλλια, μπλουζάκια και στάμπες και άλλα αμέτρητα προϊόντα όπως παπούτσια, ένδυση, ρολόγια, γυαλιά, φακοί κεφαλής, όργανα αποθεραπείας, συμπληρώματα διατροφής και άλλα πόσα αξεσουάρ.

Είναι κοινό μυστικό άλλωστε ότι από τα αγαπημένα θέματα ανάμεσα στους δρομείς είναι αυτά που αφορούν τον εξοπλισμό. Είμαι σίγουρος ότι έχετε παρευρεθεί όλοι σας σε μια τέτοια συζήτηση, έχετε ακούσει άπειρες αναλύσεις για κάποια προϊόντα, άλλες φορές μάλιστα μπορεί να έχετε ερωτηθεί εσείς οι ίδιοι και για κάποια από αυτά που χρησιμοποιείτε όπως αν είστε ευχαριστημένοι, πόσο καιρό τα έχετε, πόσο τα αγοράσατε και από που.

Έτσι μέρες που είναι και κινούμαστε σε εορταστική διάθεση όλοι μας, εκτός του ότι σίγουρα θα κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας που να αφορά το τρέξιμο, θα σας δώσω μερικές απλές ιδέες για να κάνετε ένα ωραίο και χρήσιμο δώρο στον άνθρωπο που αγαπάτε ή σε κάποιον φίλο σας είτε λόγω των γιορτών είτε λόγω κάποιας ονομαστικής εορτής ή και γενεθλίων.

Πιστέψτε με, αν δεν το έχετε σκεφτεί ποτέ, ένα δώρο που να αφορά το τρέξιμο σε κάποιον που να ασχολείται με αυτό, θα είναι κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως και θα δώσει μεγάλη χαρά σε αυτόν που θα το δεχτεί. Το θέμα είναι να σκεφτείτε εδώ τι θα θέλατε εσείς σαν δρομείς σαν δώρο από κάποιον άλλον.

Υπάρχουν πολλά δώρα που μπορείτε να κάνετε σε αυτόν που ασχολείται με το τρέξιμο και δεν χρειάζεται κατ’ ανάγκη να ξοδέψετε και πολλά λεφτά, αφού υπάρχουν πολλές και έξυπνες λύσεις που δεν κοστίζουν πολύ. Δεν θα αναφερθώ σε δώρα του στυλ ένα ζευγάρι καλά δρομικά παπούτσια, μιας και αυτό μπορεί να είναι και λιγάκι ακριβό, αλλά θα κινηθώ σε ιδέες που είναι φθηνές αλλά την ίδια στιγμή με μεγάλη σημασία για έναν δρομέα.

Υπάρχουν πολλά νέα προϊόντα, πολλές ιδέες και η αυτή λίστα μπορεί να γίνει τεράστια, απλά θα κάνω κάποιες επιλογές και θα σας τις αναφέρω.

Η πρώτη επιλογή μου έχει να κάνει με τι άλλο, αλλά με βιβλίο! Προσωπικά θα σας πρότεινα τις εκδόσεις Sportbook και το βιβλιοπωλείο sportbook.gr στο οποίο μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλα τα δρομικά βιβλία και όχι μόνο.  Ένα δρομικό βιβλίο μπορεί να σας επηρεάσει πολύ, να σας αλλάξει μέχρι και συνήθειες να σας αλλάξει και όλη τη στάση ζωής. Μην περιμένετε να καλοκαιριάσει, αλλά αγοράστε τώρα ένα βιβλίο που θα σας αρέσει και ακόμα καλύτερα αν είναι γύρω από το τρέξιμο που είναι και η δικιά μας τρέλα. Υπάρχει πληθώρα επιλογών και μπορείτε να τα βρείτε όπως είπα και πριν online από την sportbook, ενώ κάποια εξ αυτών είναι παγκόσμια best seller και έχουν επηρεάσει εκατομμύρια κόσμου.

Εδώ απλά να σας υπενθυμίσω με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται σε μεταγενέστερο χρόνο ότι σε λίγο καιρό και λογικά προς τον Φεβρουάριο ή κάπου εκεί θα είναι έτοιμο και το δικό μου δρομικό βιβλίο με ιδιαίτερο σκοπό, αλλά θα σας αφήσω για λίγο ακόμα στην αγωνία και θα τα πούμε όλα εν ευθέτω χρόνο.

Πολύ χρήσιμο δώρο για εσάς αλλά και για τον δρομικό σας φίλο, είναι ένα ημερολόγιο-ατζέντα για το 2024. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί μία τέτοια ατζέντα και έρχεται από το Athletics Magazine και το Sportbook και βγαίνει κάθε χρόνο με τον τίτλο «Τρέχοτας», οπότε για αυτή την χρονιά θα έχουμε το «Τρέχοντας το 2024». Μπορείτε και αυτό να το βρείτε σε βιβλιοπωλεία, αλλά και online από την Sportbook.gr. Πως τα φέρνει πάντως η μοίρα φίλοι μου και πως είναι η ζωή! Προσωπικά χρησιμοποιούσα στο γραφείο μου και για την καθημερινή δουλειά μου το «Τρέχοντας το 2021» και όλα τα μετέπειτα ημερολόγια. Που να ήξερα ότι θα είμαι και μέσα στο «Τρέχοντας το 2024». Οι υπεύθυνοι της έκδοσης αυτής μου έκαναν την τιμή να με βάλουν μέσα σε αυτό το ημερολόγιο με ένα άρθρο δικό μου και κάποιες φωτογραφίες και πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ. Στην ουσία λέει εν συντομία την δικιά μου μικρή ιστορία στον χώρο του τρεξίματος, γιατί είμαι εγώ ένας από εσάς. Πιστέψτε  με, είναι πολύ χρήσιμη αυτή η ατζέντα και ειδικά εμένα με βολεύει πολύ στην δουλειά μου, αφού είναι το νούμερο ένα εργαλείο να σημειώνω τις εργασίες μου και τις συναντήσεις μου. Μέσα θα βρείτε επίσης πληθώρα και άλλων ενδιαφέροντων άρθρων που αφορούν τους δρομείς. Το κυριότερο είναι ότι κοστίζει γύρω στα 15 ευρώ, δεν είναι ακριβό και είναι ότι καλύτερο για δώρο.

Για να μην ξεχνιόμαστε ένα πολύ ωραίο και χρήσιμο δώρο για δρομείς είναι η δρομική φανέλα του Podcast την οποία μπορείτε να την παραγγείλετε μέσα από το σάιτ olaeinaidromos.gr

Τα μπλουζάκια είναι μοναδικής σχεδίασης και σε υπέροχα έντονα χρώματα, είναι All Over Print και τεχνολογίας Dry-Fit ή Cool Max. Εσείς διαλέγετε τι θέλετε, ενώ στα σχόλια της παραγγελίας μπορείτε να προσθέσετε και το όνομα σας ή ότι άλλο θέλετε που θα εκτυπωθεί στο πίσω μέρος.

Ένα διατροφικό πρόγραμμα ή επίβλεψη από διατροφολόγο είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά δώρα που μπορείτε να κάνετε τόσο στον εαυτό σας όσο και στον φίλο σας. Μία επίβλεψη από διατροφολόγο μόνο καλά μπορεί να σας φέρει, κάνοντας σας να αποκτήσετε νέες συνήθειες και μια γενικά πιο σωστή προσέγγιση στο φαγητό, γεγονός που αν μη τι άλλο θα έχει σίγουρα πολύ θετική επίδραση τόσο στην υγεία όσο και στα τρεξίματα σας. Εδώ εγώ φυσικά δεν θα μπορούσα να μην σας προτείνω την δικιά μου διατροφολόγο τη Μαρία Κανάκη από το γραφείο Fitme Nutrime που με προσωποποιημένο και στοχευμένο πρόγραμμα θα σας αλλάξει τις συνήθειες και την ζωή σας.

Επίσης σαν δώρο που δεν κοστίζει και πολύ μπορείτε να κάνετε μια ζυγαριά από αυτές τις σύγχρονες που συνδέεται με το κινητό και κάνει και άλλες μετρήσεις. Είναι ένα φθηνό και χρήσιμο δώρο που για πολλούς μάλιστα χρησιμοποιείται και σε καθημερινή βάση.

Μπορείτε να κάνετε δώρο μια συνδρομή σε ένα δρομικό περιοδικό. Στην Ελλάδα υπάρχει ένα τέτοιο περιοδικό το Runner Magazine, στο οποίο τυχαίνει να είμαι και εγώ συνδρομητής και δεν κοστίζει πολύ, αφού αν δεν κάνω λάθος το κάθε τεύχος κοστίζει κάπου στα 6 ευρώ και βγαίνει ανά τρεις μήνες. Τι πιο ωραίο με λίγα λεφτά να κάνετε στον εαυτό σας ή σε κάποιον φίλο σας ένα τέτοιο δώρο. Μάλιστα μια ετήσια συνδρομή κοστίζει μόλις 22 ευρώ και άνετα μπορείτε να το κάνετε ως δώρο σε κάποιον φίλο σας.

Επίσης είμαι συνδρομητής και σε ένα δρομικό περιοδικό παγκόσμιας εμβέλειας, αλλά εκεί η συνδρομή είναι λιγάκι μεγαλύτερη, αλλά μιλάμε για μηνιαία έκδοση που όμως το στέλνουν και στην Ελλάδα.

Μια πολύ καλή λύση και σε πολύ καλή τιμή για δώρο είναι ένα ζευγάρι καλής δρομικής κάλτσας. Τυχαίνει να χρησιμοποιώ μία συγκεκριμένη μάρκα που τις έχω δει και σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού και το ζευγάρι κοστίζει κοντά στα 15 με 20 ευρώ, αλλά είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τα πόδια και τις χρησιμοποιώ χρόνια τόσο σε αγώνες όσο και σε προπονήσεις. Υπάρχουν διάφορα είδη, αυτής της εταιρείας όπως κοντές ή να καλύπτουν τον αστράγαλο, αλλά και λεπτές ή πιο χοντρές ειδικές για τον χειμώνα. Φυσικά υπάρχουν και άλλες αξιόλογες εταιρείες, αλλά πιστέψτε με ένα καλό δρομικό ζευγάρι κάλτσες είναι θα έλεγα όσο σημαντικό είναι ένα καλό ζευγάρι παπούτσια και θα σας αποζημιώσουν με την άνεση τους.

Μαγνητάκια για το νούμερο του αγώνα είναι  μια φθηνή, έξυπνη και πρακτική επιλογή. Υπάρχουν πολλά σχέδια και μάλιστα κάποια από αυτά είναι αστεία και όμορφα. Σίγουρα όταν έρχεται η ώρα να τρυπήσετε την αγαπημένη σας μπλούζα για να βάλετε το νούμερο του αγώνα, το κάνετε με βαριά καρδιά, οπότε τα μαγνητάκια σίγουρα είναι μια πολύ καλή λύση και επειδή τα χρησιμοποιώ και ο ίδιος είναι πολύ καλά και δεν φεύγουν με τίποτα.

Ένα μασάζ δώρο για έναν φίλο δρομέα είμαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσει πάρα πολύ. Ειδικά αν ξέρετε ότι έχει γράψει χιλιόμετρα και μπορεί να είναι κουρασμένος θα είναι ότι καλύτερο για αυτόν, αφού τα ευεργετικά οφέλη ενός μασάζ είναι αποδεδειγμένα πολλά για έναν δρομέα και ειδικά μεγάλων αποστάσεων.

Ένα αντιανεμικό μπουφανάκι ειδικά σε αυτή την περίοδο είναι ότι πρέπει. Αν πάλι μπορείτε να ξοδέψετε λίγα παραπάνω λεφτά μπορείτε να πάρετε κάποιο αδιάβροχο, αναπνεόμενο και ειδικό για δρομείς. Αυτό κοστίζει λιγάκι παραπάνω βέβαια, αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν υπάρχει δικαιολογία βέβαια να μην πάτε για προπόνηση, έτσι;

Επίσης κάποιο καλό ζευγάρι γάντια μπορείτε να το βρείτε σε πολύ καλή τιμή και είναι ιδανικό για δώρο. Τον χειμώνα τα γάντια πρέπει να είναι ένα από τα βασικά κομμάτια του εξοπλισμού μας, αφού τα άκρα μας πρέπει να τα διατηρούμε ζεστά και άνετα, ενώ και για αυτούς που τρέχουν σε ανώμαλα εδάφη είναι προστατευτικά σε περίπτωση πτώσης. Επίσης πολλές εταιρείες και μαγαζιά δίνουν σαν σετ γάντια και σκουφάκι μαζί, οπότε μπορείτε να τα πάρετε μαζί, αφού και τα δύο θεωρούνται βασικά αξεσουάρ τον χειμώνα.

Ένα δρομικό καπελάκι μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο και είναι μάλιστα σε προσιτή τιμή για δώρο. Το καπελάκι είναι απαραίτητο αξεσουάρ το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα και ειδικά όταν βρέχει, αφού προτιμάτε από πολλούς δρομείς γιατί προστατεύει το πρόσωπο από τις σταγόνες της βροχής. Φυσικά τα πλεονεκτήματα το καλοκαίρι είναι πολλά, αφού θα προστατέψει το κεφάλι σας από την έντονη ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Μια θήκη για το κινητό για να το έχουμε μαζί μας πάντα και να μπορούμε και να ακούμε μουσική. Πολύ καλή και χρήσιμη θήκη και σε πολύ προσιτή τιμή είναι αυτή που προσαρμόζει στο μπράτσο του δρομέα χωρίς να ενοχλεί καθόλου στις κινήσεις, Μια έξυπνη και φθηνή λύση για να κάνετε δώρο σε κάποιον φίλο σας.

Μπλουζάκια έχουμε πολλά όλοι οι δρομείς από τους αγώνες που συμμετέχουμε, χειμωνιάτικά όμως μακρυμάνικα τεχνικά μπλουζάκια αναγκαζόμαστε να αγοράσουμε. Ένα καλό δώρο για εσάς ή έναν φίλο σας είναι ένα τέτοιο χειμωνιάτικο μπλουζάκι, ενώ επίσης και με τα ίδια πάνω κάτω λεφτά μπορείτε να αγοράσετε και ένα δρομικό σορτσάκι. Προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια μια συγκεκριμένη μάρκα σε σορτσάκι τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις μου και με έχει σώσει θα έλεγα, αφού είναι και κολάν μαζί και μάλιστα εκτός από τις πίσω τσέπες, στα πλάγια επάνω στο κολάν έχει στο κάθε άκρο από μία τσέπη και εκεί κουμπώνει τέλεια το κινητό μου.

Ζώνη μέσης για τζελάκια είναι μια από τις πιο χρήσιμες επιλογές. Την φοράνε σχεδόν όλοι οι δρομείς στους αγώνες αλλά και κάποιες φορές και στα μεγάλα τους τρεξίματα και δεν κοστίζει πολύ, ή μάλλον θα έλεγα καλύτερα είναι σε ιδανική τιμή για να γίνει δώρο σε κάποιον.

Ένα ζευγάρι δρομικά γυαλιά δεν κοστίζουν πολύ και μάλιστα σε κάποιες μάρκες όπως και αυτή που έχω εγώ μπορείς να αλλάξεις και τους φακούς. Το κόστος των δρομικών γυαλιών που έχω εγώ δεν κοστίζουν πάνω από 20 ευρώ.

Παγουράκι χειρός είναι μια πολύ καλή και χρήσιμη επιλογή και ειδικά για μικρές προπονήσεις και για αυτούς που δεν τους αρέσει να έχουν ζώνη μέσης. Δεν κοστίζει πολύ και θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Φανταστείτε την έκπληξη του φίλου σας και το χαμόγελο του αν του κάνετε δώρο μια κρεμάστρα μεταλλίων. Υπάρχουν πολλά σχέδια, σε προσιτή τιμή και σίγουρα θα αρέσει πάρα πολύ. Αν ο φίλος σας έχει πολλούς αγώνες στο ενεργητικό του, επιτέλους θα βρει ένα μέρος για να κρεμάσει όλα του τα μετάλλια, ενώ αν είναι νέος δρομέας του βάζετε προκλήσεις για το μέλλον για να την γεμίσει με μετάλλια. Άλλωστε όλοι οι δρομείς λατρεύουμε τα μετάλλια μας και όλα τα ενθύμια από τους αγώνες τρεξίματος.

Κάτι που έχει να κάνει με την ασφάλεια των δρομέων και ειδικά αν εσείς ή ο φίλος σας στον οποίο θα κάνετε το δώρο, ξέρετε ότι συνηθίζει να τρέχει το βράδυ ή σε περιοχή με περιορισμένο φωτισμό, κάποια αντανακλαστικά φώτα που μπαίνουν στα παπούτσια, ή και στα μπράτσα θα βοηθήσουν πολύ στην ασφάλεια του δρομέα.

Τα ακουστικά για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική είναι ίσως θα έλεγα το πιο διαδεδομένο αξεσουάρ ανάμεσα στους δρομείς. Υπάρχουν πολλών ειδών, με καλώδιο, Bluetooth, αλλά και τα πιο καινούρια που προσαρμόζουν έξω από το αυτί. Είναι ένα χρήσιμο δώρο που θα σας βοηθήσει να τρέχετε και να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, αλλά και σαν δώρο ειδικά αν είναι καλής ποιότητας θα χαροποιήσει ιδιαίτερα αυτόν που θα το δεχτεί.

Αν είσαστε αναποφάσιστοι για το τι δώρο να κάνετε στον φίλο σας, τότε απλά πάρτε μια δωροεπιταγή από ένα κατάστημα με δρομικά είδη και αφήστε τον φίλο σας να διαλέξει αυτός με βάση τις δικές του προτιμήσεις και ανάγκες.

Μπορείτε να κάνετε σαν δώρο το κόστος συμμετοχής σε κάποιον αγώνα και μπορεί να είναι μια υπέροχη έκπληξη στον φίλο σας, απλά φροντίστε να συντονιστείτε με τον φίλο σας για να βεβαιωθείτε ότι ο επιλεγμένος αγώνας ταιριάζει στο πρόγραμμά του.

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η ενδυνάμωση των δρομέων και πόσο ρόλο παίζει τόσο στην αποφυγή των τραυματισμών όσο και στην καλύτερη απόδοση. Έτσι αν γνωρίζετε ότι ο φίλος σας είναι δρομέας και απλά αμελεί ή αδυνατεί να καλύψει μια συνδρομή σε ένα γυμναστήριο, μπορείτε εσείς να καλύψετε τους πρώτους μήνες της συνδρομής ή και αν μπορείτε να κάνετε μια ετήσια συνδρομή που βγαίνει πιο φθηνά, σαν δώρο στον φίλο σας ή τον αγαπημένο σας. Είναι κάτι που όντως θα του φέρει νέες συνήθειες, θα του αλλάξει την ρουτίνα του και ίσως και την ζωή του, φυσικά πάντα προς το καλό! Βέβαια η εγγραφή σε ένα γυμναστήριο είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε και εσείς δώρο στον εαυτό σας.

Γνωρίζετε ότι ο φίλος σας είναι δρομέας και ότι το αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, αφού βάζει νέους στόχους, προσπαθεί να καλυτερεύει, αλλά κάποιες φορές μπορεί να βαλτώνει και να χρειάζεται βοήθεια. Εδώ έρχεστε εσείς και είτε για αυτόν είτε και για τον ίδιο σας τον εαυτό δεν υπάρχει καλύτερο δώρο πιστεύω από το να πάρετε κάποιον προπονητή που θα κάνει ακόμα πιο προσωποποιημένη την προπόνηση σας, θα σας οδηγήσει με ασφάλεια και είναι σίγουρο ότι θα γίνεται πολύ καλύτεροι από όσο ήσασταν.

Αν θέλετε πάντως να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον δρομέα φίλο σας μπορείτε και απλά να πάτε και να μπείτε μέσα σε ένα από τα πολλά πλέον καταστήματα με δρομικά είδη και είναι σίγουρο ότι σίγουρα θα βρείτε κάτι και σε προσιτή τιμή για εσάς ή τον φίλο σας.

Αν πάλι είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε είτε για εσάς είτε για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο κάποια περισσότερα χρήματα, μπορείτε να πάρετε ένα δρομικό ρολόι που σίγουρα θα φανεί πολύ χρήσιμο, ένα ζευγάρι παπούτσια για τρέξιμο, ένα πιστόλι μασάζ και διάφορα άλλα πιο ακριβά δώρα.

Η εύρεση του τέλειου χριστουγεννιάτικου δώρου για έναν δρομέα έχει να κάνει με την κατανόηση του πάθους του και την κάλυψη των αναγκών του. Από gadget υψηλής τεχνολογίας μέχρι προσεγμένα αξεσουάρ, υπάρχει μια σειρά επιλογών για να διαλέξετε. Το κλειδί είναι να επιλέξετε ένα δώρο που ευθυγραμμίζεται με τους στόχους τρεξίματός τους και βελτιώνει τη συνολική εμπειρία τους. Αυτές τις γιορτές, δείξτε την υποστήριξή σας και την εκτίμησή σας για τον δρομέα στη ζωή σας, δίνοντάς του ένα δώρο που τροφοδοτεί το πάθος του και τον κάνει να προχωράει, ένα βήμα τη φορά.

Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε!

Θα ήθελα να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ότι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειες σας. Μέχρι την επόμενη φορά, Να είμαστε καλά να είμαστε υγιείς και να κάνουμε πάντα αυτό που αγαπάμε και αυτό που μας κάνει να νιώθουμε καλά.

#################################

Τα μπλουζάκια του Podcast μπορείτε να τα βρείτε μέσα από το σάϊτ www.olaeinaidromos.gr ή από τον παρακάτω σύνδεσμο:

T-shirt – Ολα Είναι Δρόμος
Αμάνικο δρομικό μπλουζάκι – Όλα είναι δρόμος

Τα μπλουζάκια είναι All Over Print, θα μπορείτε να έχετε ο καθένας το δικό του ονοματεπώνυμο στο πίσω μέρος, ενώ το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι ότι καλύτερο για δρομείς, με τεχνολογία Dry-Fit και Cool Max.

Επίσης χρησιμοποιώντας τον κωδικό oladromos23 έχετε έκπτωση 10% σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας Athlon.
————————-
Όλα είναι δρόμος:
Facebook Page
Instagram
website:
https://olaeinaidromos.gr